AROMATERÁPIÁS MASSZÁZS TANFOLYAM

 

2022. nyár

Még fogadunk el jelentkezést!
 
 
 
Letölthető jelentkezési lap: ITT!
 
Tanfolyami jelentkezés a kitöltött jelentkezési lappal a bessimeon@gmail.com email címen.
 
 
 
Az aromaterápiás masszázs egy igazi masszázs különlegesség. Az aromaterápiás masszás a masszázsok királynője. Finom, érzékekre ható, simogató és lágy. Nemcsak annak, aki kapja, de annak is, aki adja. 
 
Ezt a különleges masszázsfajtát sajátíthatják el ezen tanfolyamunkon a kedves hallgatók.
 
A tanfolyamon a hallgatók megtudhatják többek között, hogy hogyan készíthetnek az aromaolajok felhasználásával finom vendégváró italt, vendégváró süteményt, mely illóolajjal lehet hangulatot fokozni, mely illóolajjal lehet relaxált állapotba hozni a vendéget, mely növényi illóolajjal gyógyíthat sebeket, vagy éppen kezelheti a visszeres területeket.
 
Kiknek ajánljuk ezt a képzést?
 
Az aromaterápiás-masszázs tanfolyamot előképzettség nélkül bárki elvégezheti.
 
Ajánljuk ezt a képzést mindazoknak, akik szeretnének emberekkel foglalkozni, akik szeretnének embertársainkon az érintés gyógyító erejével és az illóolajok terápiás hatásaival segíteni. Akik munka mellett, vagy főállású vállalkozóként, alkalmazottként szalonokban, wellness központokban masszázs szolgáltatással szeretnének elhelyezkedni. Vállalkozásuk tevékenységi körét bővíteni.
 
Mit tanulunk a képzésen, mi a célunk?
 
Célunk olyan szakemberek képzése, akik az elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátításával, képesek lesznek egy teljes testet érintő – aromaterápiás masszázs szolgáltatást nyújtani. Figyelembe veszik az adott vendég kéréseit, panaszait és a tanfolyamon kifejlesztett készségeket ezek szerint alkalmazzák.
 
 
A masszázs önmagában is eredményes kezelési mód, de az illóolajok kedvező hatásaival, az aroma-masszázsolajokkal kiegészítve a kezelés jóval hatékonyabb lehet. Az illóolajos /aromaolajos masszázs általában lassú, gyengéd, masszázsfogások alkalmazásával kezdődik, elősegítve az olaj bőrbe jutását. Az illóolajok segítik az izmok ellazulását, serkentik a nyirokrendszert, jó hatással van a keringésre. Fokozzák a szervezet természetes méregtelenítését. A kezelés megfiatalítja, táplálja, tisztítja a bőrt. Az aromaolajos masszázs kezelés hatékony eszköz lehet a stressz, a feszültség oldására, a fáradtság megszüntetésére, ellazítja a testet. Fontos szerepe lehet a megelőzésben, az egészség megőrzésében. Segíti az egészséges immunrendszert a fertőzések leküzdésében. Az aromás illóolajok nem csak a bőrön keresztül fejtik ki hatásukat, hanem illatanyagának belégzése is fontos szerepet játszik a masszázs kezelésben.
 
 
Tanfolyami költség:
 
55.000,-  / fő (elmélet távoktatásban + 12 tanóra gyakorlat (12 x 45 perc)
 

Kedvezményes képzési díj szeptemberi képzésünkre:

29.000,- Ft
 

Egyéb költségek:

Vizsgadíj: 

2500,- Ft

Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető:
angol és/vagy német nyelven 2000,- Ft/nyelv áron.
Tanúsítvány postázása: 1000,-/alkalom.

 

Kedvezményekért érdeklődni a bessimeon@gmail.com címen lehet.
 
A tanfolyam felépítése:
 
Elméleti oktatás - távoktatás keretén belül a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók írásban adnak számot.
 
A gyakorlati oktatás:
 
Melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják az aromaterápiás céllal végzett masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.
 
A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is aromaterápiás masszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401.
 
Aroma-masszázs alkalmazása:

 

 • megfázás, influenza,
 • emésztési zavarok,
 • fejfájás,
 • a hormonrendszer egyensúlyának felbomlása,
 • enstruációs zavarok,
 • változókori problémák,
 • különböző fizikai és sportsérülések,
 • egyes bőrbetegségek,
 • alvászavarok,
 • lassú anyagcsere, emésztési problémák,
 • stressz okozta panaszok kezelésére.
 
 
 
 
Képzésünkhöz sok sikert kívánunk!
 
Bessimeon Központ