Lávaköves és márványköves masszázs tanfolyam

 
 

2020. augusztus 26. szerda 9:00-től 16:00-ig.

Még fogadunk el jelentkezést!

 
 
Tanfolyami jelentkezés a kitöltött jelentkezési lappal a bessimeon@gmail.com email címen.
 

Letölthető jelentkezési lap: ITT!

 

A masszázsról bővebben:

Lávaköves masszázs során fekete bazaltköveket használnak a masszázshoz. A köveket 50-60 foka előmelegítve a testre helyezik és azzal masszázs fogásokat kiviteleznek. Ez a technika elsősorban a fájdalom megszüntetésére szolgál.

Márványköves masszázs során a hideg márványkő hatásai érvényesülnek. Ez a technika elsősorban a duzzanatok csökkentésére hivatott. Nyári időszakban hűsítőleg hat.

A két technikát együttesen használva az érfalak rugalmasságát lehet fokozni.

 

Kiknek ajánljuk képzésünket:

- Mindazoknak, akik érdeklődnek a hő-terápiás masszázsok iránt,

- Kiváló lehetőség ez a kezdéshez, a masszőri szakmával való megismerkedéshez, első szárnypróbálgatáshoz,

- Ajánljuk ezen képzésünket mindazoknak, akik gyorsan megszerezhető tudásra vágynak.

Képzésünk előképzettséget nem igényel!

A tanfolyam végeztével a hallgatók a Munkaügyi Központ által regisztrált, munkavállalásra és egyéni vállalkozás indítására alkalmas bizonyítványt kapnak. A tanfolyamon való részvétel előzetes képzettséget nem igényel,  a tanfolyam bárki által elvégezhető!

 

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó lávaköves illetve márványköves masszázs kezelést képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:

Elméleti oktatás - egyéni felkészüléssel a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók az oktatás helyszínén írásban adnak számot.

 

A gyakorlati oktatás:

Melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a lávaköves illetve márványköves masszázs fogásait, technikáit és a fogások sorrendjét.

Órarend:

-  elmélet önálló felkészüléssel (ajánlott felkészülési idő 10 tanóra) - elméleti vizsgával a Bessimeon Központban

- 8 tanórás (45 perces órák) intenzív gyakorlat, ahol a lávaköves és márványköves masszázs alapfogásait sajátítják el a hallgatók.

- gyakorlati vizsga a Bessimeon Központban


A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is lávaköves masszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404
 

Tanfolyami költség:

25.000,-  / fő

kedvezményes tanfolyami díjainkról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén!

 

Bessimeon Központ