HALLGATÓI VISSZAJELZÉSEK

 


 

Kedves Tímea!
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a 2 napos talpmasszázs képzésért.
Örülök, hogy megismerhettelek. Szakmai tudásod, szerénységed, a szakma iránti alázatod teljes mértékben teljessé tette a képzést.
Igyekszem a szerzett tudást családom körében hasznosítani, és önképző módon továbbfejleszteni.
Kívánok további munkádhoz jó egészséget, sok sikert!
Szeretettel: G. E.

 

Pelle Tímea képzésvezetőben egy mély tudással bíró embert ismerhetünk meg. 
Ő nem csupán egy "oktató". Alázat az emberekkel szemben és a tudáshoz, szerénység, nyugalom... amely által egy IGAZI tanító. Köszönöm!

Tisztelettel: V. ZS.

 

"Köszönöm szépen a képzést! Nagyon hasznos volt a tanfolyam, és ráadásul nagyon jól éreztem magam közben. :)"
B. Gyöngyvér
 
 
 

"Nagyon köszönöm a lehetőséget, és nagyon örülök, hogy ezen a hétvégén részt vehettem a svédmasszázs tanfolyamon. Rendkívül kellemes volt a légkör, remek volt a hangulat és a helyszín, és az oktató amellett, hogy profi, egy tündér is egyben. :) Tulajdonképpen ez volt az első olyan alkalom, hogy masszőrnél jártam, eddig még sohasem mentem el előtte masszázsra. Igazán feltöltött ez a hétvégi "adok-kapok" és az új emberek megismerésének az érzése. Széles mosoly volt az arcomon, amikor hazaértem. :) "

Márti

 

"Szia Timi! Ezúton is szeretném Neked megköszönni a tökéletes két napot! Nagyon jól éreztem magam,és közben nagyon sokat tanultam! Türelmes,kellemes embert ismertem meg személyedben,igazi példakép vagy! Remélem,találkozhatok még Veled!

Kívánok Neked további sok sikert!

Üdvözlettel: G."

 

 

"Kedves Tímea! Szeretném megköszönni, hogy részt vehettem a tanfolyamon, tényleg nagyon jó hangulatú volt az oktatás és maga a tananyag leadása, tanítása is kiváló volt! Nagyon sokat segítettél azzal, hogy mindent alaposan megmutattál elmagyaráztál és most már az elméleti rész fontosságát is megérettem, miért is kell tudnom!"

V. Angéla

 

 

"Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem nálad az Arcmasszázs tanfolyamon!
Élvezet volt!"

B. Gyöngyi

 

"Kedves Bea és Tímea! Nagyon köszönöm a hétvégi svéd masszázs tanfolyamot, az oktatás nagyon alapos és hozzáértő volt, a hangulat pedig igazán kellemes és oldott, így nagyon hatékony volt a tanfolyam! Remélem, mielőbb újra sikerült csatlakoznom egy újabb masszázstechnikát oktató képzésre. Jó munkát kívánok, üdv:"

K. Ildikó

 
 
 
"Köszönöm a svéd masszázs tanfolyamot, a páromnak nagyon tetszett a szülinapi meglepetés. Meglepően könnyű és fájdalommentes így masszírozni. Látszik, hogy ez szakma."
G. Rita
 
 
 
 
"Nagyon hasznos, ajánlom mindenkinek."
D. Erika
 
 
 

"Az elmúlt hétvégén voltam Önöknél a Svédmasszázs tanfolyamon, minden előképzettség nélkül. A tanultakat alkalmaztam a feleségemen, aki szerint nagyon jól masszírozok (a tanfolyam előtt az ellenkezőjét állította! :-)). Ezúton is szeretném megköszönni munkájukat, és külön köszönöm az oktató hölgy igen magas szakmai hozzáértését, kedvességét, és azt a sok pozitív energiát, amit kaphattam tőle!"

C. József

 
 
 
"Tapasztalt, gyakorlatias oktatóval haladtunk. A végére belejöttünk a mozdulatokba. A társaság is jó volt. Ajánlom mindenkinek."
 
 
 
 
"Nagyon jó volt ez is és a cellulitmasszázs tanfolyam is. Remek hangulatban telt, kiváló szaktudású emberek oktatnak, biztos, hogy megyek még a többi tanfolyamra is."
 
 
 
 
"Az oktatók nagyon kedvesek, precízek és segítőkészek. Nagyon értenek a szakmájukhoz és az évek alatt megszerzett tudást hatékonyan át is tudják adni. Akinek ilyen irányú érdeklődése van, annak mindenképp ajánlom! Remélem, hogy a jövőben lesz még szerencsénk! :)"
 
 
 
 
"A jelentkezés, a tájékoztatás és a tanfolyam pontosan rendben zajlott. Minden kérdésre szinte rögtön érkezett válasz. Megbízható."
 
 
 
 
"Kellemes légkör, jó hangulat, kellemes csapat. Mindenképpen jó élményekkel tértem haza!"
 
 
 
 
"Kiváló képzés, nagyon jól éreztem magam! Köszönet az Oktatónak, és örülök annak, hogy megismertem egy jó csapatot!"
Dezsi