FRISSÍTŐ ÉS RELAXÁLÓ SVÉDMASSZÁZS TANFOLYAM

 

ALAP ÉS HALADÓ KÉPZÉS EGYBEN

+ A SVÉD ONLINE TANFOLYAMI VIDEÓANYAGOKHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS

 

 

Következő tantermi képzés időpontja:

 

2022. május 

Még fogadunk el jelentkezést!

 
 
 
Letölthető jelentkezési lap: ITT!
Tanfolyami jelentkezés a kitöltött jelentkezési lappal a bessimeon@gmail.com email címen.
 
A tanfolyami időpontokkal és helyszínnel kapcsolatosan a változtatás jogát fenntartjuk!
 
 

Tanfolyamról:
A svéd masszázs (frissítő relaxáló masszázs) a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta.  Ötvözi a masszázst és a testgyakorlatokat. Simító, dörzsölő, rezegtető és gyúró mozdulatsoraival felfrissíti a szervezetet. Fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, csökkenti a fájdalomérzetet és a stresszt, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és a belső béke megteremtését.

 A masszázs feladata:
Az egészség megőrzése (mozgásrendszer), betegségek megelőzése, a szervezet karbantartása. A bőr, az izmok megdolgozása, izomcsomók, letapadások, izomfájdalmak enyhítése, vagy megszüntetése. Frissítésre, fogyasztásra, lazításra alkalmazható.

 

A tanfolyam célja:
Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó frissítő és relaxációs masszázst képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

 

A tanfolyam tartalma:

  • Elméleti oktatás - egyéni felkészüléssel a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók az oktatás helyszínén írásban adnak számot.

A masszázs fogalma - A masszázs története - A masszázs hatása - Ellenjavallatok - A masszázs fogásai - A masszázs fajtái - Közvetítő anyagok - A masszázs környezete és eszközei - Az ember energiarendszere – Csakra és meridián rendszer - Illóolajok szerepe a masszázsban – relaxáció és helyes meditáció,

 

  • A gyakorlati oktatás: Melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a frissítő és relaxáló masszázs fogásait, technikáit és sorrendjét.

 

  • Online svédmasszázs tanfolyami kurzus videó anyagaihoz való hozzáférés.


Órarend:

-  elmélet önálló felkészüléssel (javasolt felkészülési idő 18 tanóra),

- 20 tanórás (45 perces órák) intenzív gyakorlat, ahol a frissítő, relaxáló svédmasszázs alapfogásait sajátítják el a hallgatók,

- online elméleti vizsga,

- gyakorlati vizsga a Bessimeon Központban.

 


A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is frissítő relaxáló svédmasszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404

 

 

Tanfolyami költség:

teljes ár: 59.000,-  / fő (elmélet önálló felkészüléssel + 20 tanóra gyakorlat (45 perces órák) )

Kedvezményes tanfolyami díjainkról érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén!

 

Egyéb költségek:

Vizsgadíj: 

2500,- Ft

Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető:
angol és/vagy német nyelven 2000,- Ft/nyelv áron.
Tanúsítvány postázása: 1000,-/alkalom.

 

 

A svédmasszázsról bővebben:

 
A svédmasszázs kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Egyes keleti masszázsoktól eltérően közvetlen fiziológiai hatásokra épít, ám a személyes törődés érzete a lelki egészségnek is jót tesz. A masszázst ruhátlan testfelületen, vivőanyaggal (krém) vagy anélkül végzik. Az éppen nem kezelt testrészeket betakarják. A vendég jellemzően masszázságyon fekszik vagy masszázsszéken ül. Lehet masszírozni közönséges ágyon és földön is, ám ez a masszőr számára jobban megterhelő.

 

Tanfolyamainkhoz kellemes időtöltést kívánunk!

 

 

 

Bessimeon Központ

2017. június 2. péntek  17:30-tól 21:00-ig és június 3-4. szombat és vasárnap 8:00-tól 14:00-ig.

BETELT!

 
vagy
 

2017. június 16. péntek  17:30-tól 21:00-ig és június 17-18. szombat és vasárnap 8:00-tól 14:00-ig.

BETELT!