Irodai és szék-masszázs / menedzser-masszázs tanfolyam

 

 

2022. nyár

Még fogadunk el jelentkezést!
 
Letölthető jelentkezési lap: ITT!
Tanfolyami jelentkezés a kitöltött jelentkezési lappal a bessimeon@gmail.com email címen.
 
 
 
 
IRODAI MASSZÁZSRÓL BŐVEBBEN:
 
Az irodai masszázs (helyszínen végzett masszázs) olyan rövid ideig tartó, felüdülést eredményező módszer, amely képes a túlzottan igénybe vett testrészeket felfrissíteni, valamint a rossz keringésű testrészek vérbőségét fokozni. A páciens egy speciális székre ül, mellkasát a támlának támasztja, és így a háta szabadon marad. A masszőr ruhán keresztül (olaj és krém használata nélkül) gyúró mozdulatokkal átdolgozza a gerinc két oldalát, a vállakat, a lapockát és a medence egy részét. A nyak és a tarkó masszírozásával pedig csökkenti a stresszt.
Az irodai masszázs nem helyettesíti a sportolást, de hatását tekintve a legjobb stresszoldó szolgáltatás, ami a munkahelyeken megvalósítható.
 
Célja:Az irodai munka során igénybe vett izomcsoportok ellazítása speciális fogásokkal, egy ülőmasszázsra kialakított masszázsszékben. A masszázs lazítja az izmokat, javítja az általános közérzetet, felgyorsítja a vérkeringést, ezzel növelve a koncentrálóképességet.
 
Az irodai székmasszázs egy egészségmegőrző, közérzetjavító szolgáltatás, melyet elsősorban irodai-mozgásszegény munkát végzők számára fejlesztettek ki. A keleti energetikai és nyugati anatómiai masszázstechnikák ötvözésével speciálisan az irodai munkavégzés során megterhelt testrészek revitalizációját veszi célba. Ilyen az ülésben elfáradt hát, a sajgó derék, vagy a fokozott stressz miatt kialakult csomók és merevség a vállövön. A masszázs segítségével a kezelt személyek felfrissülnek, fizikai panaszaik enyhülnek, teljesítőképességük fokozódik és a munkavégzés során átélt stressz mértéke csökken
 
 
KÉPZÉSRŐL BŐVEBBEN:
  • A tanfolyamon a hallgatók egymást masszírozva tanulják meg az irodai masszázs / menedzser masszázs fogásokat,
  • A képzést ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék elsajátítani az irodai masszázs fogásokat, és azoknak is, akik már rendelkeznek masszázs előismerettel.
  •  
KÉPZÉS MENETE:
  • Elméleti képzés: az elméleti anyagot a hallgatók távoktatás keretén belül sajátítják el. 
  • Gyakorlati képzés: 8 tanóra (45 perces órákkal).
  • Írásos elméleti vizsga a gyakorlati képzés napján.
 
KÉPZÉS DÍJA:
34.900,- Ft/ fő
 

Kedvezményes képzési díj szeptemberi képzésünkre:

19.500,- Ft
 
MIT TARTALMAZ A KÉPZÉSI DÍJ:
  • elméleti tananyag,
  • gyakorlati képzés díja,
  • vizsgadíj.

Egyéb költségek:

Vizsgadíj: 

2500,- Ft

Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető:
angol és/vagy német nyelven 2000,- Ft/nyelv áron.
Tanúsítvány postázása: 1000,-/alkalom.

 

 

Tanfolyamunkra várjuk szeretettel!

 

Bessimeon Központ