MÉLYMELEGTERÁPIÁS SÓMASSZÁZS TANFOLYAM

 
 

 

2022. nyár

Még fogadunk el jelentkezést!
 
Tanfolyami jelentkezés a kitöltött jelentkezési lappal a bessimeon@gmail.com email címen.
 

Letölthető jelentkezési lap: ITT!

 
Kapcsolódó kép
 

A masszázsról bővebben:

Mélymlegterápiás sómasszázs során különböző színű és minőségű (leggyakrabban rózsaszínű himaláya)  sókból készült, finomra csiszolt golyókat használunk a masszázshoz. A golyókat előmelegítve és olajos bőrfelületen használjuk, speciális masszázsfogásokkal. A só maga salaktalanító hatású, emellett nagyon jó bőrproblémák (ekcéma, akné, pikkelysömör, szárazbőr) kezelésére. A Himalaya sóval történő kezelés szabályozza a bőr PH -értékét, savtalanít, a zsíros pattanásos bőrt megszünteti.

Kiknek ajánljuk képzésünket:

- Teljesen kezdő és gyakorlott masszőröknek egyaránt,

- Mindazoknak, akik érdeklődnek a hő-terápiás masszázsok iránt,

Képzésünk előképzettséget nem igényel!

A tanfolyam végeztével a hallgatók a Munkaügyi Központ által regisztrált, munkavállalásra és egyéni vállalkozás indítására alkalmas bizonyítványt kapnak. A tanfolyamon való részvétel előzetes képzettséget nem igényel,  a tanfolyam bárki által elvégezhető!

 

A tanfolyam célja:

Olyan elméleti és gyakorlati ismeretanyag elsajátítása, mely segítségével a masszőr egy teljes testet átdolgozó melegterápiás sómasszázs kezelést képes adni. Tanfolyamunk célja továbbá, hogy a masszázs mindenki számára emberi kapcsolatot erősítő, testet-lelket harmonizáló mindennapi lehetőség legyen.

A tanfolyam felépítése:

Elméleti oktatás - egyéni felkészüléssel a tananyagot a hallgatók otthon sajátítják el - az így elsajátított tudásról a hallgatók az oktatás helyszínén írásban adnak számot.

 

A gyakorlati oktatás:

Melynek során a hallgatók egymást masszírozva elsajátíthatják a melegterápiás sómasszázs fogásait, technikáit és a fogások sorrendjét.

Órarend:

-  elmélet önálló felkészüléssel (ajánlott felkészülési idő 10 tanóra) - elméleti vizsgával a Bessimeon Központban

- 8 tanórás (45 perces órák) intenzív gyakorlat, ahol a mélymelegterápiás sómasszázs alapfogásait sajátítják el a hallgatók.

- gyakorlati vizsga a Bessimeon Központban.


A vizsga végeztével a hallgatók Tanúsítványt kapnak, mely alapján a hallgatók képessé válnak önállóan is melegterápiás sómasszázs kezelést végezni, és ebben a tevékenységi körben egyéni vállalkozói igazolványt kiváltani. Tevékenységi kör Teor-száma: 960401, 960404.
 

Tanfolyami költség:

39.000,- / fő

Kedvezményes képzési díj szeptemberi tanfolyamainkra: 

22.500,- Ft
 

Egyéb költségek:

Vizsgadíj: 

2500,- Ft

Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető:
angol és/vagy német nyelven 2000,- Ft/nyelv áron.
Tanúsítvány postázása: 1000,-/alkalom.

 

 

Képzésünkre várjuk szeretettel!

Bessimeon Központ