BESSIMEON BABAMASSZÁZS OKTATÓI KÉPZÉS

2022. nyár

Még fogadunk el jelentkezést!
 
 
Ha elhivatottságot érzel magadban arra, hogy a babamasszázs technikáját a szülőknek is oktasd, jelentkezz hozzánk babamasszázs oktatói képzésre!
 
 
Letölthető jelentkezési lap: ITT!
Tanfolyami jelentkezés a kitöltött jelentkezési lappal a bessimeon@gmail.com email címen.
 
 
 
Kiknek ajánljuk ezt a képzést:
- mindazoknak, akik elhivatottságot éreznek aziránt, hogy az anyukáknak, apukáknak megtanítsák a babamasszázs szeretetteli és meghitt technikáját. Egy olyan technikát, mellyel a szülők saját babájukat napi szinten masszírozhatják a kiegyensúlyozott testi, lelki és szellemi fejlődés érdekében.
- végzett és gyakorlott masszőröknek, akik szeretnék saját masszöri tevékenységüket kiegészíteni a babamasszázs technikájával,
- csecsemőgondozásban jártas szakembereknek, akik szeretnék a babamasszázst és annak oktatását saját praxisukon belül alkalmazni,
- és egyébként minden kedves érdeklődőnek! :)
 
Tanfolyami részvétel feltételei:
- 18. életév betöltése,
- érettségi bizonyítvány,
 
Mit kínál ez a képzés:
 
- teljeskörű babamasszázs elméleti oktatást távoktatás formájában (az így elsajátítot tudásról a hallgatók írásos elméleti vizsga keretén belül adnak számot),
- egy gyakorlatcentrikus oktatást, ahol a résztvevők megtanulhatják a babamasszázs technikai fogásait és praktikus segítséget kaphatnak abban, hogyan is adják tovább ezt a tudást a szülőknek, gyakorló anyukáknak, apukáknak. 
- a gyakorlati órákon műanyag babákon gyakoroljuk be a baba-masszázs fogásrendszerét.
- az elmélethez szükséges javasolt felkészülési idő: 20 tanóra.
- a gyakorlati órák száma: 2x6 tanóra.
- a képzés egy írásos elméleti és egy szóbeli gyakorlati vizsgával zárul.
 
 
Képzés díja: 85.000 Ft.
A képzési díj tartalazza a gyakorlati oktatáshoz szükséges jegyzetet és egyéb anyagköltséget is!
 
Lehetőség van kedvezményesen résztvenni képzéseinken. 
Ezzel kapcsolatosan érdeklődni a bessimeon@gmail.com email címen lehetséges.

 

Kedvezményes képzési díj szeptemberi képzésünkre:

39.000,- Ft
 
Vizsgadíj: 0 Ft.
 
Idegennyelvű tanúsítvány igényelhető: angol és német nyelven. 
Ennek költsége 1500 Ft/ db.
 
A babamasszázs és babamasszázs oktatói tanfolyami modul sikeres elvégzéséről kapható igazolás:
Tanúsítvány.
 
Amit a képzésre hozni kell:
 - papír, toll a jegyzeteléshez,
- kényelmes ruha,
- papucs.
 
 
Amit a babamasszázsról tudni kell:

Minden keleti és nyugati társadalmi kultúra rendelkezik saját babamasszásszírozó technikával. A világon talán legnépszerűbb babamasszázs technika Indiából származik, ahol ősi hagyománya van a csecsemőmasszázsnak. Indiai ember úgy nem nőtt fel, hogy ne kapott volna életében babamasszázst.

Az ősi kultúrákban anyáról gyermekre szállt a babamasszázs tudása. Sok természetközeli népnél még ma is az első naptól fogva masszírozzák az újszülőttet, hogy immunrendszere megerősödjön, hogy a természet elemeivel szemben ellenállóvá váljon. Természestesen mi nyugatiak sem szakadtunk el ettől a temészetes igénytől. Az édesanyák sokszor ösztönösen tudják, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, a ringatásra és a szeretetteljes érintésre. Egy szakszerű babamasszázs technika elsajátításával azonban még biztonságosabbá és örömtelibbé válik az érintés élménye.

  •  Ugyanakkor a babamasszázs sokkal többet jelent a kicsinek a pusza testi örömnél. Segít megőrizni az egészségét, testi-lelki jólétét is. A szülőt pedig magabiztosabbá teszi szülői szerepében. Az apák a babamasszázzsal lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekük lelkéhez, ezzel elmélyíthessék a köztük kialakuló kötődést. 
 
Amit a babamasszázs képzésünkről tudni kell:
  • A tanfolyamunkon elsajátítható babamasszázs technika svédmasszázs alapú, ugyanakkor ötvözi a keleti és nyugati babamasszázs technikákat. Merít az indiai ajurvedikus babamasszázs fogásokból, a kínai és thai masszázs technikákból, valamint tartalmaz nyugati gyógytorna és mozgáskoordinációs elemeket is. Képzésünkkel az a célunk, hogy minél több ember ismerje meg és használja a babamasszázst, illetve a családon belül élvezze annak hosszútávú jótékony hatásait!

 
 
Képzésünkre várjuk szeretettel!
Bessimeon Központ
  • Minden keleti és nyugati társadalmi kultúra rendelkezik saját babamasszásszírozó technikával. A nyugati világban leginkább ismert babamasszázs technikája is Indiából származik. 
  • Az ősi kultúrákban anyáról gyermekre szállt a babamasszázs tudása. Sok természetközeli népnél még ma is az első naptól fogva masszírozzák az újszülőttet, hogy immunrendszere megerősödjön, hogy a természet elemeivel szemben ellenállóvá váljon.
  •  Az édesanyák sokszor ösztönösen tudják, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, a ringatásra és a szeretetteljes érintésre. 
  •  Egy szakszerű babamasszázs technika elsajátításával azonban még biztonságosabbá és örömtelibbé válik az érintés élménye.
  •  Ugyanakkor a babamasszázs sokkal többet jelent a kicsinek a pusza testi örömnél. Segít megőrizni az egészségét, testi-lelki jólétét is. 
  • A szülőt magabiztosabbá teszi szülői szerepében.
  • Az apák a babamasszázzsal lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekük lelkéhez, ezzel elmélyíthessék a köztük kialakuló kötődést. 
  • A tanfolyamunkon elsajátítható masszázs technika ötvözi a keleti és nyugati babamasszázs technikákat. Merít az indiai ajurvedikus babamasszázs fogásokból, a svédmaszázs fogásból, a kínai és thai masszázs technikákból, valamint tartalmaz nyugati gyógytorna és mozgáskoordinációs elemeket is.