BABAMASSZÁZS FOGLALKOZÁSOK (NEMCSAK) BABÁKNAK ÉS MAMÁKNAK

(szülőknek, nagyszülőknek, segítő családtagoknak)

 
Előzetes bejelentkezéshez kötött!
Jelentkezés emailben a bessimeon@gmail.com email címen.
 
 
 
 
 
Képzési idő:
- elmélet távoktatásban (javasolt felkészülési idő 10 tanóra),
- gyakorlat 5 alkalom,
 
 
Képzés díja:
29 900 Ft.
Részletfizetési lehetőség van!
 
Mit tartalmaz a képzési díj:
- elméleti és gyakorlati oktatás,
- gyakorlati oktatás kellékei,
- tanúsítvány.
 
Kiknek ajánljuk ezt a képzést:
- elsősorban a babáknak és mamáknak,
de úgyanúgy részt vehetnek a foglalkozásokon:
- kismamák, kispapák, 
- nagyszülők,
- szülőket segítő családtagok, 
- akik szeretnék a babamasszázs jótékony hatásait a családon belül is élvezni.
 
 
Amit a foglalkozásokra hozni kell:
- ha műanyag babán szeretnél gyakorolni, akkor csak egy kényelmes papucsot,
- ha a saját babádon szeretnél gyakorolni, akkor hozni érdemes minden olyan dolgot, amire a kicsinyednek ezeken az alkalmakon szüksége lehet. (A teljesség igénye nélkül: törölköző, pelenka, puha takaró, csörgő, kedvenc játéka, kis cumija, inni-enni amennyi kell, de mértékkel... :))
 
Amit a babamasszázsról tudni kell:

Minden keleti és nyugati társadalmi kultúra rendelkezik saját babamasszásszírozó technikával. A világon talán legnépszerűbb babamasszázs technika (az ajurvedikus babamasszázs) Indiából származik, ahol ősi hagyománya van a csecsemőmasszázsnak. Indiai ember úgy nem nőtt fel, hogy ne kapott volna életében babamasszázst.

Az ősi kultúrákban anyáról lányára szállt a babamasszázs tudása. Sok természetközeli népnél még ma is az első naptól fogva masszírozzák az újszülőtteket, hogy immunrendszerük megerősödjön, hogy a természet elemeivel szemben ellenállóvá váljon. Természestesen mi nyugatiak sem szakadtunk el ettől a temészetes igénytől. Az édesanyák sokszor ösztönösen tudják, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, a ringatásra és a szeretetteljes érintésre. Egy szakszerű babamasszázs technika elsajátításával azonban még biztonságosabbá és örömtelibbé válik az érintés élménye.

  •  Ugyanakkor a babamasszázs sokkal többet jelent a kicsinek a pusza testi örömnél. Segít megőrizni az egészségét, testi-lelki jólétét is. A szülőt pedig magabiztosabbá teszi szülői szerepében. Az apák a babamasszázzsal lehetőséget kapnak arra, hogy közelebb kerüljenek gyermekük lelkéhez, ezzel elmélyíthessék a köztük kialakuló kötődést. 
 
Amit a babamasszázs képzésünkről tudni kell:
  • A foglalkozásokon elsajátítható babamasszázs technika svédmasszázs alapú, ugyanakkor ötvözi a keleti és nyugati babamasszázs technikákat. Merít az indiai ajurvedikus babamasszázs fogásokból, a kínai és thai masszázs technikákból, valamint tartalmaz nyugati gyógytorna és mozgáskoordinációs elemeket is. Képzésünkkel az a célunk, hogy minél több ember ismerje meg és használja a babamasszázst, illetve a családon belül élvezze annak hosszútávú jótékony hatásait!

 
 
Képzésünkre várjuk szeretettel!
 
Bessimeon Központ