Médiumitás és Auralátás oktatás

 

 

2016. április 15. péntek 18:00-21:00    Még fogadunk el jelentkezést!

 

 

 

Helyszín:


KIPSZER IRODAHÁZ


1106, Budapest X. kerület

Jászberényi út 24-36.

 

 

Az auralátásról:"Akinek idejében ébred a látása, az többet tud meg a világból!"Mindenki vágyik arra, hogy legyen valamilyen "természetfeletti" képessége. Legtöbben szeretnénk is egy olyan képesség birtokára lelni, amivel lehet látni a többi ember energetikai állapotát, auráját!"

--------------------

Az auralátás képessége belső képességfejlesztő gyakorlatokkal, meditációkkal, relaxációval fejleszthető, visszanyerhető. Minden ember képes látni az aurát valamilyen mértékben, hiszen csecsemőkorban az auralátás egyike azon elsődleges érzékelő-képességnek, mellyel látjuk, érzékeljük és feltérképezzük külvilágunkat. Az auralátás képessége az a képesség, amellyel láthatóvá válik az élőszervezetet körülvevő energiamező.

 


A médiumitásról:

 

"Én magam 2009 óta vagyok médium, író. Legújabb könyvem idén kerül kiadásra, korábbi médiumi üzenetek aforizma gyűjteménye. Ezen a gyakorlati oktatáson a médiumitással és az auralátással ismerkedhetnek a hallgatók." - Pelle Tímea, Bessimeon

 

"A médium közvetítő. A médium közvetít valamilyen értéket a külvilág felé. "

Valahol mindannyian médiumok vagyunk, hiszen mindannyian közvetítünk valamit a világnak. Ám hogy ami általunk átadásra kerül az mennyire tiszta, honnan származik és mit tanít, az mindig egy érdekes és  felfedezésre váró terület. Ez a felfedezés áll most mindazok előtt, akik akár érdeklődőként, akár szakmabeliként, akár továbbfejlődni vágyó lelki- spirituális emberként jelentkeznek erre a tanfolyamra. A tanfolyamot vezeti Medium Bessimeon, gyógyító, író, aki spirituális tanítóként, terapeutaként, jelenleg két médiumi kötet társszerzőjeként idén debütál legújabb médiumi kötetével a tengerentúlon.

Fogadjátok ezt a tanfolyamot nagy - nagy szeretettel!

 

 

A részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött.

 


Bejelentkezés:

 email-ben: medium@bessimeon.hu

 


vagy telefonon: 06-70-225-1745
Részvételi díj:  10.000 Forint / alkalom

 


Meleg és Hideg Étkezési Utalványt, Kultúra és Ajándék Utalványt korlátozott mennyiségben (max. a tanfolyami díj 50%-ában) elfogadunk!Tanfolyamunkra Téged is Várunk Szeretettel!